Veera Falck


Kuka Veera?

Ammatiltani olen tosiaan puutarhuri, floristi, visualisti ja suunnittelen koruja, omaa nimeäni kantavalle korubrändille. 

Olen aina innostunut kädentaidoista ja intohimoisesti sisustan ja rakennan kauniita tiloja. Viimeisen 20 vuoden aikana olen työskennellyt kukka-alalla, vaatekaupoissa visualistina ja vaatelainaamo Vaatepuussa vaatepuutarhurina. Suunnittelen ja ideoin messuosastoja, liiketiloja ja tapahtumia. 

Yrityksen perustin vuonna 2013 ystäväni kanssa. Se oli meidän harrastus, päivätöiden ohella. Kiinnostus kuitenkin ihan omaan yritykseen kasvoi kokoajan ja vuonna 2020 aloitin päätoimisena yrittäjänä. Vaihdon firman nimen omaani ja heti se tuntui täydelliseltä. 

Haluan olla monessa mukana ja fiilistelen kaikkea värikästä ja kaunista. 

Työhuoneeni sijaitsee Tuusulassa, Kellokosken ruukilla. Työhuoneelta alivuokraan tiloja myös muille yrittäjille, pajoille ja tapahtumille. Miljöö on mieletön ja viihdyn työhuoneellani vähän liiankin hyvin. Työhuoneella pidän työpajoja ja avoimia ovia aina säännöllisen epäsäännöllisesti. 

Kiva kun löysit sivuilleni ja iso kiitos jos tilasit korujani! Edelleen, se onnentanssi tulee kun tilaus saapuu verkkokauppaan.